Buscador de multas de tráfico de la DGT - Búsqueda por DNI
DNIs que comienzan por 00 DNIs que comienzan por 01 DNIs que comienzan por 02 DNIs que comienzan por 03
DNIs que comienzan por 04 DNIs que comienzan por 05 DNIs que comienzan por 06 DNIs que comienzan por 07
DNIs que comienzan por 08 DNIs que comienzan por 09 DNIs que comienzan por 10 DNIs que comienzan por 11
DNIs que comienzan por 12 DNIs que comienzan por 13 DNIs que comienzan por 14 DNIs que comienzan por 15
DNIs que comienzan por 16 DNIs que comienzan por 17 DNIs que comienzan por 18 DNIs que comienzan por 19
DNIs que comienzan por 20 DNIs que comienzan por 21 DNIs que comienzan por 22 DNIs que comienzan por 23
DNIs que comienzan por 24 DNIs que comienzan por 25 DNIs que comienzan por 26 DNIs que comienzan por 27
DNIs que comienzan por 28 DNIs que comienzan por 29 DNIs que comienzan por 30 DNIs que comienzan por 31
DNIs que comienzan por 32 DNIs que comienzan por 33 DNIs que comienzan por 34 DNIs que comienzan por 35
DNIs que comienzan por 36 DNIs que comienzan por 37 DNIs que comienzan por 38 DNIs que comienzan por 39
DNIs que comienzan por 40 DNIs que comienzan por 41 DNIs que comienzan por 42 DNIs que comienzan por 43
DNIs que comienzan por 44 DNIs que comienzan por 45 DNIs que comienzan por 46 DNIs que comienzan por 47
DNIs que comienzan por 48 DNIs que comienzan por 49 DNIs que comienzan por 50 DNIs que comienzan por 51
DNIs que comienzan por 52 DNIs que comienzan por 53 DNIs que comienzan por 54 DNIs que comienzan por 55
DNIs que comienzan por 56 DNIs que comienzan por 57 DNIs que comienzan por 58 DNIs que comienzan por 59
DNIs que comienzan por 60 DNIs que comienzan por 61 DNIs que comienzan por 62 DNIs que comienzan por 63
DNIs que comienzan por 64 DNIs que comienzan por 65 DNIs que comienzan por 66 DNIs que comienzan por 67
DNIs que comienzan por 68 DNIs que comienzan por 69 DNIs que comienzan por 70 DNIs que comienzan por 71
DNIs que comienzan por 72 DNIs que comienzan por 73 DNIs que comienzan por 74 DNIs que comienzan por 75
DNIs que comienzan por 76 DNIs que comienzan por 77 DNIs que comienzan por 78 DNIs que comienzan por 79
DNIs que comienzan por 80 DNIs que comienzan por 81 DNIs que comienzan por 82 DNIs que comienzan por 83
DNIs que comienzan por 84 DNIs que comienzan por 85 DNIs que comienzan por 86 DNIs que comienzan por 87
DNIs que comienzan por 88 DNIs que comienzan por 89 DNIs que comienzan por 90 DNIs que comienzan por 91
DNIs que comienzan por 92 DNIs que comienzan por 93 DNIs que comienzan por 94 DNIs que comienzan por 95
DNIs que comienzan por 96 DNIs que comienzan por 97 DNIs que comienzan por 98 DNIs que comienzan por 99

ÚLTIMOS COMENTARIOS INSERTADOS
FECHA COMENTARIO SOBRE
27-01-2015  22:58 . 34800729 VER
27-01-2015  17:25 creo tener una multa de aparcamiento no recibida 53502623 VER
27-01-2015  14:55 dxzcsdz 13941078 VER
26-01-2015  08:43 Multas?? 51426531 VER
24-01-2015  22:06 QUIERO SABER SI TENGO ALGUNA MULTA, NO HE RECIBIDO NINGUNA NOTIFICACION 27483800 VER
24-01-2015  19:09 D 52449827 VER
24-01-2015  11:21 Tengo multas? 15948595 VER
23-01-2015  21:04 fff 18214882 VER
23-01-2015  18:01 Tengo mUltas? 15948595 VER
23-01-2015  18:00 pREGUNTO hAVER SI TENGO MULTAS 15948595 VER
23-01-2015  16:51 nada 75771647 VER
23-01-2015  13:31 hay alguna multa 10566550 VER
23-01-2015  11:05 multa 44505018 VER
22-01-2015  20:41 DFGS SDF 75144298 VER
22-01-2015  20:13 cc 43556978 VER
22-01-2015  02:12 INFORMACION 72745157 VER
22-01-2015  00:42 A ver.... 13109977 VER
21-01-2015  20:27 f 48368732 VER
21-01-2015  20:27 f 48368732 VER
21-01-2015  17:44 laksdjlaksdjslakjd 05281629 VER
21-01-2015  15:56 multas 45789258 VER
21-01-2015  15:55 multas 45789258 VER
20-01-2015  18:40 ME DIO UN GOLPE YSE DIO A LA FUGA 36036203 VER
20-01-2015  11:26 Multa? 73240707 VER
19-01-2015  20:02 Hola 25700401 VER
19-01-2015  20:01 Hola 25700401 VER
15-01-2015  09:42 multas 30010418 VER
14-01-2015  21:23 MULTAS 35988147 VER
14-01-2015  18:59 Hola 47058145 VER
14-01-2015  18:47 Multas 43201371 VER
14-01-2015  10:51 1 20255269 VER
13-01-2015  08:47 glemas 80072943 VER
12-01-2015  00:56 multa 01095400 VER
12-01-2015  00:55 hola 01095400 VER
11-01-2015  11:57 entonces por que embargan dinero de la cuenta corriente 05632639 VER
10-01-2015  02:14 aa 71425235 VER
09-01-2015  13:48 comentario 43602310 VER
07-01-2015  19:40 QUIERO SABER QUE MULTAS HE TENIDO 17710923 VER
07-01-2015  15:06 fhsdh 52085026 VER
07-01-2015  14:29 yo 28875261 VER
07-01-2015  08:57 cabezaaaaaaaaaaaaaaaaa 49084168 VER
07-01-2015  08:15 multa 12232464 VER
06-01-2015  22:11 52659601 VER
06-01-2015  19:44 necesito saber si tengo multas c.l 22.631.723 22631723 VER
06-01-2015  19:43 necesito saber si tengo multas cedula 22 631 723 22631723 VER
06-01-2015  19:36 quiero pagar una multa 51117368 VER
06-01-2015  13:44 Ana 52975003 VER
05-01-2015  20:28 Multas 33349563 VER
05-01-2015  14:53 multa 44658198 VER
05-01-2015  13:45 LOCALIZAR PERSONA 44892058 VER
04-01-2015  20:07 esta pagina esta errada VER
04-01-2015  15:22 MULTAS 33873828 VER
04-01-2015  10:22 xsw 50084274 VER
03-01-2015  13:37 Multa injustificada 77808227 VER
02-01-2015  15:35 hola 04854461 VER
02-01-2015  12:37 coche matrícula 0431GBF 43151342 VER
02-01-2015  11:58 a ver que tal 52502588 VER
02-01-2015  03:33 tengo multas? 78036884 VER
01-01-2015  22:57 MULTAS 44029824 VER
01-01-2015  18:35 g 43553802 VER
01-01-2015  17:59 Cuidado con este personaje és un MOROSO profesional. 47765462 VER
31-12-2014  21:38 multa 31264303 VER
31-12-2014  11:17 1 46403229 VER
31-12-2014  11:02 ver multa 75020085 VER
31-12-2014  04:31 pon 09443460 VER
30-12-2014  13:10 fff 49109625 VER
29-12-2014  20:40 MacCrimmon works with collage and abstract photography, while Lukasiewicz recreates photos of hands with her paintbrush. 12008118 VER
29-12-2014  16:48 . 50206739 VER
28-12-2014  19:46 si 70242411 VER
28-12-2014  10:24 Quisiera saber si tengo alguna multa pendiente 75860635 VER
27-12-2014  11:35 Multas 78562110 VER
26-12-2014  22:40 j 00705408 VER
26-12-2014  18:52 multa 33368247 VER
26-12-2014  17:58 Haber si tengo multas 72712827 VER
26-12-2014  15:40 quiero saber el N° de celular 22893606 VER
26-12-2014  03:55 Este DNI es miio y si que tiene multas y pone que no es una MIERDA y esta esta web 71955950 VER
25-12-2014  21:59 no 43259433 VER
24-12-2014  09:33 Sin comentarios 29199867 VER
24-12-2014  05:15 Suzana sayangkan Suraya,A. Yang tenga sakit dalam tu mak awak. Nora sudah ingin melangkah pergi. Perempuan mana yang tegar untuk dilakukan seperti itu. For what?aku tidak akan berkira lagi. ianya milik isteriku tercinta. Pergi!arghh. Ala pakcik, Ala, Tetapi nampaknya hanya Pak Hassan seorang yang pulang. Aku yang selama ini terlalu leka mengejar keseronokan dunia hingga mengabaikan tanggungjawab terhadap-Mu serta tidak menghargai anugerah yang telah Kau berikan selama ini.balas Risya tersenyum.yela. Yalah dahulu adiknya itu begitu beria-ria untuk tinggal dengan papa Najmi dan mama Lydia. Dia tahu yang dia sudah berjaya memerangkap adik kesayangannya itu dengan sandiwaranya itu. Menyesal pula permainkan Firyal. 12008118 VER
24-12-2014  00:45 hola 50559918 VER
24-12-2014  00:14 In the cold light of day, Dave decided that everyone has to eat a little s--- at work sometimes, Brannigan says, and he tried to carry on in a measured, professional manner. He adds that he doubts word of the incident ever reached Cobain. 12008118 VER
22-12-2014  04:32 La collaboration est en cuir blanc contrast? par de nombreuses couleurs agr?ment?e d’une languette en forme de totem et des ailes incluant l’image d’un aigle emprunt?e aux Ha?das (peuple am?rindien). 12008118 VER
21-12-2014  23:22 klk 44201272 VER
21-12-2014  17:45 conducir con mipoia me pone 51668410 VER
21-12-2014  17:44 cada vez tengo menos visión. 51668410 VER
20-12-2014  16:17 No 22293281 VER
20-12-2014  04:47 Guru : Saya setuju. Aku : (Ketawa) Cerita lama. Zahirah tiba di McDonald tepat pada waktu yang di janjikan. tanya Sheila. soal ayah fokus pada Daniel pula. Melihat ayah masih menatapku, Ish, Nasib baik dia back up. Sungguh diluar dugaan ginjal kami cocok, Rin. 12008118 VER
20-12-2014  04:16 Pokok-pokok sudah mula dilitupi dek salji yang semakin galak turun. a 19 year old college student, So?? Akhirnya pemuda itu terlelap juga setelah beberapa lama memejamkan mata. Ajal maut itu di tangan Tuhan.Mia mahu dia berterus terang tentang segalanya.Bukan macam tu , pergi ke dapur. ya? Tapi taklah sampai mainkan perasaan perempuan. 12008118 VER
20-12-2014  01:31 This may be a genuinely very good read for me, Should confess that you simply????re one of the very best bloggers I really noticed.Thanks for posting this informative article. 12008118 VER
19-12-2014  16:38 Buscar embargo 28933750 VER
19-12-2014  16:37 Buscar multa 28933750 VER
19-12-2014  16:06 ver multa 28933752 VER
19-12-2014  10:33 error en la dirección 46116546 VER
18-12-2014  09:32 menganito 11963772 VER
18-12-2014  02:32 hola solo quiero ver mis multas gracias 50729832 VER
17-12-2014  18:01 x 73204709 VER
17-12-2014  13:52 hola 77721066 VER
17-12-2014  09:13 Dah berpuluh kali dia memberitahu kepada Iqbal yang dia tidak suka untuk keluar malam. Berfikir sejenak.Kau hanya seorang penipu, Suatu hari mereka telah melihat sesuatu yang akan membuatkan Remy kesal buat selama-lamanya. Jangan kerana dendam awak terhadap sy,Soalan En. Itulah Afiqah bt Kamarudin,sooo.soorysorry Fiq Aku tak dengar tadi Kau ada panggil aku tadi Aku tak dengar pun Telinga aku ada prob aku rasa Tersumbat kot Dah sebulan aku tak korek telinga Sumpah lucu kedengaran Saiful Azmi mengelentong Afiqah demi menyelamatkan dirinya Tergagap juga Saiful Takut benar dia pada Afiqah Banyak la kau punya kelentong By the way kali ni aku lepas kau Takde mood nak gaduh hari ni Aku malas One more jangan sesedap mulut panggil aku Fiq Kau ingat aku ni jantan ke hape Punya la sedap bapak aku bagi nama Panggil aku Afiqah Sekali aku dengar kau panggil aku Fiq mampus kau Ingat ********************************************************************** Hebat la kau Pul Tak sangka muka macam kau pun dapat surat cinta Warna pink pulak tu Aku sure minah tu jiwang nak mampus Welaweh Mulut kau tu jaga-jaga Mir Aku ni hensem apa Macam Orlando Bloom Bukan aku cakap awek kelas Akasia tu yang cakap Sumpah Minah tu kena pakai spek la Tak nak pakai spek pakai contact lens lagi cun Muka kau macam Orlando Bloom Boleh blah Minah tu menipu pasal nak tackle kau bhai Tak pasal-pasal dia dapat dosa menipu Aku pun dapat dosa jugak sebab dengar fitnah Haha Tapi kan serious lawak Kuno betul la budak yang bagi surat cinta kat kau tu Dia ingat ni zaman mak nenek dia ke hape Ni zaman Facebook la Takde dah main surat-surat ni Tu aku boleh terima Yang ni aku memang tak leh terima Surat cinta merah jambu Jiwang karat betul minah tu Nak terkencing aku gelak Hahaha Paaaaakkkkk Afiqah menghentak tangannya di meja Saiful Azmi dan Amir berhenti bercakap Menjauh sedikit mereka dari Afiqah Bimbang Apa masalah kau Fiq Kitaorang bising sangat ke Sorry la wei Fiq tau tak ada budak bagi surat cinta kat aku Surat cinta kaler pink?? Belum sempat Saiful Azmi menghabiskan katanya Afiqah bangun dari kerusi Jangan panggil aku Fiq bodoh Salah ke kalau ada perempuan bagi surat cinta kaler pink Haram ke riak muka Afiqah tampak garang Semacam menahan kemarahan yang teramat sangat Tak la haram Cumanya kelakar aku rasa Kau tak rasa camtu ke Fiq Erk silap Afiqah Jiwang la pink pink ni Kan Pul Amir menjawab kepada Afiqah Yes Memang dia kuno sebab bagi surat cinta Memang dia jiwang sebab bagi surat cinta kaler pink Tapi tak salah kan kalau dia suka kat kau Saiful Azmi Tak salah kan Kan terketar-ketar Afiqah mengeluarkan suara Air muka dia juga berubah Wajah garangnya bagai singa tadi menghilang Pipinya tiba-tiba terasa basah Afiqah menangis Ya Afiqah bt Kamarudin menangis Dia mengalirkan air mata buat pertama kalinya di khalayak ramai di sekolah ini Saiful Azmi dan Amir yang berada di sebelahnya terdiam sebentar Terkesima juga Terkejut mereka melihat Afiqah menangis Seakan mimpi menyaksikan Afiqah mengalirkan air mataAkhirnya Saiful Azmi mula bersuara Dia kehairanan Fiqah kenapa kau ni Emo semacam je Whats your probs Jangan cakap kau tahu siapa bagi surat cinta tu Aku tahu Aku tahu sangat-sangat And dude for your information akulah minah yang kuno tu Akulah minat jiwang karat tu Akulah yang bagi surat cinta kaler pink tu kat kau Saiful Azmi Afiqah berlari keluar kelas Tersedu sedan dia bersuara tadi Kedengaran juga akhirnya suara perempuan dia Amir aku tak sangka Betul-betul tak sangka?? **********************************************************************Nak tegur ke tak dia ni Segan la aku Camne ni teragak-agak Saiful Azmi untuk menegur Afiqah di Facebook Chatbox Saiful Azmi malu Dan juga tiada idea untuk memulakan bicara Membatu sebentar dia di depan laptop Akhirnya Saiful Azmi mula menaip sesuatuSaiful Epul: Fiqah??erk. Tak boleh ke kalau perkara ni diselesaikan secepatnya? Isterinya itu. 12008118 VER
17-12-2014  09:11 Tidak kisah dengan jarak usia antara mereka. Awak tahu tamparan hebat yang saya hadapi kini. Risha sihat? jejaka yang ditunggu sejak dua tahun yang lalu. Sayang, Dia sembang pulak dengan abang, lagu Yang Sebenarnya. siapa tu? Menyedari diri tidak mempunyai pendidikan yang tinggi,Semenjak pemergian ibu. 12008118 VER
17-12-2014  08:35 Great stuff.Id like to recommend checking out such as something like cheeseburger. What do you think? 12008118 VER